TRATAMENT CHIRURGICAL PROTETIC

În stadiile avansate de gonartroză, atunci când tratamentul conservator sau neprotetic nu dă rezultate, trebuie luată în considerare o operație de înlocuire a articulației genunchiului – proteza de genunchi. Scopul acesteia este eliminarea durerii, corectarea deformării genunchiului și reluarea activităților obișnuite.

În funcție de localizare și gradul de afectare al articulației, protezele pot fi parțiale sau totale.

Dr. Popescu are o amplă experiență în acest domeniu, în special în protezele unicompartimentale, proteze cu puțină experiență în România. Viziunea sa este o protezare personalizată, cât mai anatomică și funcțională. Întotdeauna încearcă să fie cât mai conservator în ideea de a prezerva cât mai mult din anatomia genunchiului, astfel încât genunchiul protetizat să fie cât mai “normal”.

Pe de-altă parte, Dr. Popescu este adeptul recuperării și reintegrării cât mai rapide a pacientului în activitățile sale zilnice (recuperarea numită Fast Track). Acest lucru permite pacientului o evoluție post-operatorie mai puțin dureroasă și mai puține complicații ulterioare. Datorită unui protocol avansat în controlul durerii și recuperare, pacienții operați de echipa condusă de Dr. Popescu practic nu stau nici 24 de ore la pat. Pacienții sunt stimulați și ajutați să se miște imediat, încât să uite că au fost operați.

PROGRAMEAZĂ-TE

Programări telefonice 031.225.25.00 0767.266.876 sau online.
PROGRAMEAZĂ-TE ACUM